Για Οφθαλμιάτρους

Φόρμα αίτησης μέλους

Συμπληρώστε την online Φόρμα αίτησης μέλους.

περισσότερα

Οφθαλμοχειρουργικές Σημειώσεις

Τριμηνιαία περιοδική έκδοση της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής.

περισσότερα

Υποτροφία Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής “Σπύρος Γεωργαράς”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής -Ε.Ε.Ε.Φ.Δ.Χ, κατόπιν προτάσεως του τ. Προέδρου κ. Βασ. Τσίγκου, καθιέρωσε από 2007 την «Υποτροφία Σπύρου Γεωργαρά» προς τιμήν του καθ. κ. Σπ. Γεωργαρά, ιδρυτικού μέλους της ΕΕΕΦΔΧ, για την εξαίρετη, πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στην κοινότητα των χειρουργών οφθαλμιάτρων.

περισσότερα

Ετήσια Χορηγία “Πάνος Ζυγουρόπουλος”

Η εταιρεία ΕΡΓΑΝΗ Α.Ε. απένειμε για τρία έτη, σε έναν νέο οφθαλμίατρο, χορηγία στο όνομα «Πάνος Ζυγουρόπουλος» ύψους 3.000 ευρώ.

Οι απονομές έγιναν στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, ενώ η επιλογή των υποψηφίων έγινε από τις αιτήσεις για την Υποτροφία της ΕΕΕΦΔΧ «Σπύρος Γεωργαράς».

Η πρώτη Χορηγία απενεμήθη τον Φεβρουάριο του 2010 στην οφθαλμίατρο κα. Ζυγούρα Βασιλική, το 2011 απενεμήθη στην κα. Φανή Ζαχαράκη, ενώ το 2012 η Χορηγία “Πάνος Ζυγουρόπουλος” απενεμήθη στην κα. Ιωάννα Μεταξάκη.

Training Award

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για τον Κερατοειδή και τη Διαθλαστική Χειρουργική Sai Surya Netra Seva, στην περιοχή  Ahmednagar της Ινδίας και ο Διευθυντής του κέντρου Dr. Vardhaman Kankaria, προσέφεραν για τρία έτη ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 2 εβδομάδων για τον καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική σε τρεις εξαίρετους νέους Έλληνες οφθαλμιάτρους, τους οποίους επέλεξε η Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής. Οι υποψήφιοι που επελέγησαν ήταν για το 2012 ο κ. Κωνσταντίνος Ράλλης, το 2013 ο κ. Αθανάσιος Ντούζγος, ενώ για το 2014 επελέγη ο κ. Θεόδωρος Παρασκευόπουλος.

EUREQUO Project

Το EUREQUO είναι ένα πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την ESCRS και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημόσιας Υγείας. Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να καταγραφεί κάθε επέμβαση καταρράκτη και διαθλαστική επέμβαση σε 16 ευρωπαϊκές χώρες.

περισσότερα

Σεμινάριο Διάθλασης από την ΕΕΕΦΔΧ

Η Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΕΦΔΧ) στο πλαίσιο της επέκτασης του εκπαιδευτικού της προγράμματος και εκτός του Ετήσιου Συνεδρίου της, προχωρά στη διοργάνωση Σεμιναρίου Διάθλασης, σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο

Περισσότερα

Φόρμα αίτησης μέλους για Ειδικευόμενους Οφθαλμιάτρους

περισσότερα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΕΕΦΔΧ

Τηλ: +30.6974479906
Email: info@hsioirs.org
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 198 και Απολλοδώρου 1
Π. Φάληρο, 
ΤΚ 17563 Αττική