34ο Διεθνές Συνέδριο ΕΕΕΦΔΧ 19-22 Μαρτίου 2020

Το 34ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΕΦΔΧ θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Μαρτίου 2020 στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή και της Αιγυπτιακής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (EOS).

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, διαλέξεις από διακεκριμένους οφθαλμιάτρους από όλο τον κόσμο, στρογγυλές τράπεζες, συμπόσια, κλινικά φροντιστήρια, μαγνητοσκοπημένα χειρουργεία, ελεύθερες ανακοινώσεις, προβολή βίντεο, ηλεκτρονικά poster και πειραματικά χειρουργεία. Tην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με τη συμμετοχή των ειδικών επιστημονικών εταιρειών, ενώ σε ειδική τελετή θα απονεμηθεί το 11ο Βραβείο Fyodorov στον Prof. Vincenzo Sarnicola.

Η προθεσμία υποβολής εργασιών έχει πάρει παράταση έως 30 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, εγγραφές και υποβολή εργασιών, επισκεφτείτε το website του συνεδρίου: www.hsioirscongress.gr 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:

ERA ΕΠΕ

Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα
Τηλ. : 210 3634 944
Fax: 210 3631 690
Ε-mail: info@era.gr

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ειδικευμένοι, Μέλη ΕΕΕΦΔΧ: 180€ (συμπεριλαμβάνεται και η Ετήσια Συνδρομή Μέλους)

Ειδικευμένοι: 200€

Μη Ειδικευμένοι:* 80€

Οπτικοί – Οπτομέτρες:* 80€

Νοσηλευτές-Νοσηλεύτριες:* 30€

Φοιτητές Ιατρικής:* Δωρεάν

Όσοι ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες με* θα πρέπει να πιστοποιούν την ιδιότητά τους (επιστολή από τον διευθυντή της κλινικής στην οποία κάνουν ειδικότητα ή εργάζονται ως νοσηλευτές, φοιτητική ταυτότητα)

Σημείωση:

Στην κατηγορία των Φοιτητών Ιατρικής (δωρεάν εγγραφή) ανήκουν μόνο οι προπτυχιακοί φοιτητές. Μεταπτυχιακοί φοιτητές, επί διδακτορικό κλπ ανήκουν στην κατηγορία των Μη ειδικευμένων.

Το κόστος Συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση Επιστημονικού προγράμματος συμπεριλαμβανομένων και των Κλινικών Φροντιστηρίων
  • Υλικό Συνεδρίου
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης με μοριοδότηση
  • Καφέ στα διαλείμματα
  • Πρόσβαση στην έκθεση

Για την επιβεβαίωση της εγγραφής απαιτείται πλήρης εξόφληση.

Κατά την τιμολόγηση το παραπάνω κόστος εγγραφής επιβαρύνεται με 24% ΦΠΑ.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

Για προεγγραφή στο 34° Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, με σκοπό τη συντομότερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε το Online Δελτίο Εγγραφής μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου: www.hsioirscongress.gr ή επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνεδρίου ERA.